Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Nyáron Dzekot és Kolarovot is megszereznék


Angol lapértesülések szerint a Juventus két játékost is igazolna a Manchester Cityből 43 millió euró értékben: Edin Dzekot és Aleksander Kolarovot.
A Daily Star Sunday szerint a torinóiak készek 26 millió eurós ajánlatot tenni a City bosnyák csatáráért Dzekoért és 17 millió eurót ajánlanak a szerb balhátvédért  Kolarovért.
Felcserélődnek a szerepek, eddig ugyanis a City volt az a klub, amely giga ajánlatokkal próbált megszerezni sztárokat más kluboktól. Azonban most a Juventus kész lenne 26 millió eurót fizetni Dzekoért, aki iránt már akkor is érdeklődtek, mielőtt a Wolfsburgtól a Manchesterbe igazolt.
Dzeko a 2011-12-es szezonban 16 alkalommal lépett pályára az angol bajnokságban és 10 gólnál tart, így nem valószínű, hogy Roberto Mancini egykönnyen megválik tőle.
A bosnyák válogatott támadó mellett az Öreg Hölgy a City 26 éves védőjét Kolarovot is szeretné megszerezni.
A Mirror szerint Kolarov ügynöke Sergio Berti már találkozott is ez ügyben a Bianconeri képviselőivel. A korábbi Lazio játékos 18 hónapja érkezett a manchesteri klubhoz, de az idei szezonban mindössze hatszor lépett pályára a Premier Leagueben.
A lap szerint azonban valószínűbb, hogy csak nyáron kerülhet sor a transzferre.
olaszfoci.hu