Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Nem akarnak licitháborút az Interrel


Giuseppe Marotta tegnap találkozott Milánóban Fredy Guarín ügynökével, Marcelo Ferreyrával, csak hogy Ferreyra ezt követően az Inter alelnökével, - Massimo Moratti fiával -, Angelo Morattival is tárgyalóasztalhoz ült.
Úgy tűnik a kolumbiai ügynöke licitháborút akart kirobbantani az Inter, és a Juventus között: ez a tény feldühítette a Bianconeri vezetőit, akik semmilyen kompromisszumra nem lesznek hajlandóak ezt követően, tehát a Porto és a futballista vagy elfogadja az eléjük tett ajánlatot, vagy Fredy Guarín nem lesz az Öreg Hölgy futballistája. A kolumbiai érkezésére így kicsi az esély, főleg azt figyelembe véve, hogy a Porto 14 millió eurót szeretne kapni a középpályásért, míg a Juve összesen 11-et ajánlott érte.
A Bianconeri ezt követően minden figyelmét Marín Cáceres felé fordítja, a védő ügynöke, Daniel Fonseca pedig hétfőn vagy kedden Sevillába utazik annak érdekében, hogy megpróbálja meggyőzni az andalúz klub elnökét, Del Nidót, hogy fogadják el a torinóiak kölcsönvételi ajánlatát, amely az uruguayi végleges leigazolása esetén 8 millió hozna a spanyolok konyhájára. De a Sevilla egyelőre hajthatatlan, és legalább 10 milliót szeretne kapni a válogatott védőért.
juventushungary.hu