Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Amauri egyre közelebb a Fiorentinához


A legfrissebb hírek szerint a Juventusnál méltán elfeledett csatár, Amauri a következő 48 órában a Fiorentina játékosa lehet. A Viola hivatalos ajánlatot tett a játékosért, így az átigazolás már a küszöbön áll.
“Pletykáltak a Romáról és a Fiorentináról is velem kapcsolatban” – kezdte a TMW-nek adott interjút Amauri.“Ugyanakkor a Fiorentina akar engem jobban megszerezni. Tudomásom van róla, hogy a klubok már tárgyalásokat folytatnak, hogy megoldják a szituációt.”
“Most csak meg kell várnunk, hogy mi történik a következő két napban, még ha azt is remélem, hogy már hamarabb megoldódnak a dolgok. Nem a szerződésemmel van probléma, hanem a kluboknak kell egyezségre jutnia.”
Úgy hírlik, hogy a Torinóban mellőzött támadó elfogadta a Viola szerződésajánlatát, mely szerint 2014-ig évente 1,5 milliót kereshet.
Tehát most már a csapatokon a sor, hogy megállapodjanak a játékos vételárán. Természetesen a Viola minél kevesebbet szeretne adni az brazil-olasz támadóért, mivel már kevesebb, mint 6 hónap van hátra a szerződéséből.
juventushungary.hu