Recent comments

Friss Hírek

Conte: Sokkal agresszívebbnek kell lennünk


Antonio Conte filozofikus hangulatban nyilatkozott a Cagliari elleni 1-1-es hazai találkozót követően. A 42 esztendős szakember szerint a bianconerinek sokkal agresszívabbnak kell lennie a kapu előtt, mindemellett az elhivatottság és elkötelezettség folytatását hangsúlyozta.
„Nagyszerűen kezdtünk, hamar kapujuk elé szegeztük őket, jól játszottunk és több lehetőségünk is volt előnyünk növelésére. Ám bizonyos helyzetekben sokkal agresszívabbnak kell lennünk. Sajnos a második félidő elején gólt kaptunk, ezután több olyan lehetőségünk is volt, melyekből többet is kihozhatunk volna. Csalódott vagyok az eredmény miatt, nem tudom megdicsérni a játékosok ’munka rátáját’ sem.”
Eme döntetlennek köszönhetően a bianconeri tovább folytatja veretlenségi sorozatát, mely 2011 májusa óta tart és már 18 mérkőzésre rúg.
„Tudom, hogy a klub veretlenségi rekordot állított be. Ez azt jelenti, hogy jól dolgozunk, még ha a győzelmeket jobban szeretem a felállított rekordoknál. Tudjuk, hogy várnak még ránk nehézségek, és egy mérkőzés sem olyan könnyű, mint amilyennek gondoljuk – vegyük például a Lecce elleni mérkőzést, ahol egy olyan csapat ellen nyertünk, mely most Firenzében ért el sikert. Tudjuk, hogy sok még a tennivaló.”
juventushungary.hu