Recent comments

Friss Hírek

Conte: Nem lennék elégedett a 3.hellyel

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban  jelenleg listavezető Juventus vezetőedzője, Antonio Conte magas célokat tűz ki csapata elé, nem elégedne meg a 3. hellyel.


A „zebrák” a szombati, Atalanta elleni mérkőzés előtt egy pont előnnyel vezetik a tabellát, így amennyiben nyernek, biztosan őszi elsőként végezhetnek.

„Ha most felajánlanák az év végi harmadik helyet, nem írnám alá – nyilatkozta az előző két szezont egyaránt a hetedik helyen záró Juventus jelenlegi mestere, Antonio Conte. – Kötelességem a legjobbat nyújtani és merni nagyot álmodni. Nem elégedhetek meg minimális célkitűzéssel.”

„Azért vagyunk az élen, mert nagyfokú határozottságról, lelkesedésről és győzelem iránti vágyról tettünk tanúbizonyságot. Hiszek a játékosokban, akik óriási eredményeket szeretnének elérni” – tette hozzá a vezetőedző.

„Van még egy félszezon, hogy folytassuk, amit elkezdtünk. Nem lesz könnyű ugyanilyen teljesítményt nyújtanunk.”

Az Atalanta hatpontos levonással kezdte meg az idényt, és bár a legutóbbi nyolc bajnokiján mindössze egyszer tudta begyűjteni a maximális három pontot, a mínusz pontokat nem számítva (tehát a pályán elért eredményeket tekintve) az egészen előkelő 8. helyen állna.

„Eddig huszonhat pontot gyűjtöttek, és Stefano Colantuono személyében nagyszerű edzővel rendelkeznek – méltatta a szombati ellenfelet Conte. – A korábbi nehézségek ellenére a szívüket, lelküket beleadva küzdenek a bajnokságban. Minden dicséretet megérdemelnek.”

Conte a 2009–2010-es szezonban 12 mérkőzésen irányította az Atalantát, elmondása szerint jó tapasztalat volt számára a fekete-kékeknél eltöltött idő.

„Építő jellegű és fontos tapasztalat volt számomra. Felnőttem, köszönhetően az elkövetett hibáimnak is.”



NSO.hu