Recent comments

Friss Hírek

Ancelotti: Nem érdeklődünk Pato iránt


Európai idő szerint tegnap délután Dubaiban egy edzőmérkőzés keretein belül Carlo Ancelotti először ülhetett le a Paris Saint-Germain kispadjára, ráadásul egyből egykori klubja, az AC Milan ellen küldhette pályára játékosait. A találkozót végül az olasz csapat nyerte meg, épp annak az Alexandre Patónak a góljával, akit a hetekben a sajtó szorosan összefüggésbe hozott a PSG együttesével. Az edzőmérkőzésről és a brazil támadóról a találkozó után az Eurosportnak nyilatkozott Carlo Ancelotti.
„Jól játszottunk és boldog vagyok, hogy szembeszállhattunk a Milannal. Egy top csapat ellen harcoltunk egy érzelmekkel teli találkozón, figyelembe véve, hogy a régi csapatom ellen léptünk pályára.”
A napokban olyan pletykák jelentek meg a világ sajtójában, miszerint az újgazdag francia klub 61,5 millió €-t különített el arra a célra, hogy a Parc des Princesbe csábítsa a brazil válogatott két támadóját, Kakát és Patót.
„A dolgok jelenlegi állása szerint nincs esély arra, hogy Kaká a PSG-hez kerüljön, mivel szerződés köti a Real Madridhoz. Vásárolni fogunk játékosokat, de csak olyanokat, akiket a klubjuk kész eladni. Pato a Milan játékosa és szerződés köti oda, ezért nem érdeklődünk iránta.” - jelentette ki a Milan egykori trénere.
azzuri.blog.hu