Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Szeretnénk megnyerni a kupát

Szerdán este a Milan számára is elkezdődik az Olasz Kupa. A piros-feketék a Novara gárdáját látják vendégül, és a szokásoknak megfelelően néhány eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosnak is alkalma nyílik majd a bizonyításra.



”Nesta mindenképp játszani fog, mert a bajnokságban eltiltás miatt nem léphet pályára. A kapuban Amelia kezd, a védelemben pedig ott lesz még Bonera, Mexes, és Antonini, míg előttük Ambrosini szerepel majd. A támadósorban lehetőséget kap El Shaarawy valamint Inzaghi, míg a középpályán Emanuelson és Nocerino. Ezen kívül Baldan és Cristante személyében velünk tart két saját nevelésű fiatal is. Seedor? Sajnos még mindig lázas.”
”Most a kupamérkőzésre kell koncentrálnunk. A játékosokkal kielemeztük a vasárnapi rangadót, mert nem voltunk boldogok az eredmény miatt, de most már tovább kell lépnünk, mert egyik célunk a szezonban az Olasz Kupa megnyerése. A múltban előfordult, hogy nem megfelelően álltunk hozzá ezekhez a mérkőzésekhez, de most a döntőig akarunk menetelni, és egy győzelemmel szeretnék feledtetni a hétvégi vereséget.”
acmilan.hu