Recent comments

Friss Hírek

MAROTTA: Vidal a mi játékosunk marad

Beppe Marotta nyilatkozatában újra leszögezte, hogy Arturo Vidal a Juventus játékosa marad, valamint Romulóról, Evráról és az edzőváltásról is beszélt.



Továbbra is tartja magát a pletyka, miszerint a Manchester United még idén nyáron ajánlatot tesz Vidalért, de a klub vezetője tagadta mindezt.

„Vidal a mi játékosunk és az előző szezonban újítottuk meg a szerződését” – nyilatkozta Marotta a Sky Sport Italianak. „Boldogok vagyunk, hogy soraink közt tudhatjuk, és ő is örül, hogy az egyik legnagyobb presztízzsel bíró együttes mezét viselheti. Nem hiszem, hogy lennének itt problémák. Vidal Manchesterben volt? Nem, ő itt volt tegnap.”

Romulo vélhetően a hét elején szerződést köt a Juventusszal és bár a Veronánál még nem tisztáztak mindent, minden bizonnyal már pénteken meg lesz a várva várt aláírás. Marottát arról is kérdezték, hogy a középpályás részt vesz-e a csapat ázsiai túráján.

„Romulo nagy eséllyel a Juventus játékosa lesz. Pénteken Torinóba érkezik az ügynöke. Vasárnap indulunk Szingapúrba ezért remélem, addigra ő is csatlakozik a csapathoz.”

Marotta az edzőváltásról is szót ejtett.

„Először is meg kell, mondjam, Mi vagyunk az egyetlen csapat a Scudettoért harcoló mezőnyből, akik edzőt váltottak, így vélhetően lesznek problémák. Úgy hiszem, Allegri egy olyan embertől vette át ezt az együttest, aki nagyon sokat tett a Juventusért, és miatta lett a csapat újra ilyen nagyszerű, de ezen felül azt gondolom, hogy ő is a jelenleg aktív edzők egyik legjobbja. A klub kötelezettsége pedig, hogy napról-napra támogassa az edzőt a felmerülő problémákban, így mindenben mellette állunk.”

„Az tisztán látható, hogy a Juventus vérében van a győzni akarás - ezért meg kell próbálnunk jól kezdeni a szezont, és valami még hihetetlenebbet kell véghezvinnünk, mint korábban; ez a zsinórban negyedik bajnoki cím megszerzése lenne. Ahogy mindig is mondtam, egy győztes csapat mögött egy győztes klubnak kell lennie. Ezért igyekszünk mindent megtenni.”

Marotta beszélt a Manchester Unitedból érkező Patrice Evráról is.

„Evra egy olyan játékos, akit mindenhol ismernek Európában. Megtiszteltetés, hogy a soraink között tudhatjuk. Már rég óta rajta tartottuk a szemünket. A maga 33 évével sok tapasztalatot hozhat a csapatunkba. Technikás játékos, és azért választottuk őt, mert Manchesterben egy olyan kultúrának volt a részese, ami sokban hasonlít a miénkhez, hiszen mi is mindig győzni akarunk.”

forrás: juventushungary.hu