Recent comments

Friss Hírek

Roma: Borriello távozhat

Marco Borriello távozása sem először merül fel az AS Románál: a csatár teljesítménye mellett talán aggasztóbb nem éppen elhanyagolható fizetése, és éppen ez állhat útjába távozásának is…


A Gazzetta dello Sport információi szerint Borriello visszatérhet korábbi klubjához: a Sampdoria csatárkeresőben van, és a genovai klub szeretné visszacsábítani Borriellót. 

Az üzletre hajlana a Roma is, annak ellenére, hogy csak egy idény végééig szóló kölcsönről lenne szó – a legnagyobb nehezítő körülmény viszont Borriello fizetése, hiszen a csatár évi 4 millió eurót keres a Farkasoknál, ezt pedig kizárt, hogy átvállalná a Sampdoria. 

Ebből az okból kifolyólag a Romának jobban tetszene, ha az angol West Ham-el sikerülne megegyezni, hiszen a Premier League-ben szereplő klub a vételár mellett a támadó bérét is átvállalná a Romától ; más kérdés, hogy kapnak-e anyagilag is elfogadható ajánlatot Angliából.

Borriello eddig 11 meccsen jutott szóhoz a fővárosi csapatnál, és mindössze egyetlen gólt szerzett – összehasonlításképpen a sérüléséből visszatért Destro három találkozón három gólig jutott.

forrás: azzurri.co.hu