Recent comments

Friss Hírek

Pirlo: A szándékaim egyértelműek, maradni akarok

Andrea Pirlo elárulta, nem gondolkodik klubváltáson, a Juventusnál akar maradni.


A kiváló középpályásnak a szezon végén jár le a szerződése.

Pirlo 2010-ben igazolt a Milanból Torinóba, ahol új lendületet vett karrierje. Ősszel felmerült, hogy korábbi edzője, Carlo Ancelotti a Real Madridba csábítaná, de a veterán középpályás a Juventusnál képzeli el jövőjét.

"Amikor úgy döntöttem, hogy elhagyom a Milant a Juve kedvéért, az azért volt, mert abban reménykedtem, hogy egy győztes éra kezdődik egy új klubnál. A szándékaim egyértelműek, maradni akarok. A következő napokban tárgyalok a vezetőkkel, optimista vagyok" - nyilatkozta a 34 esztendős irányító.

"Még mindig játszani szeretnék. Fogalmam sincs, mikor vonulok vissza, amíg érzem a vágyat arra, hogy dolgozzak és harcoljak, addig folytatom. Antonio Conte sokat ad a játékosainak, cserébe sokat is vár el. Ő hozta vissza a győztes szellemet a Juventusnál, óriási része van az eredményekben" - folytatta Pirlo.

"A mostani szezonban egyértelműen a Fiorentina elleni vereség volt a fordulópont. 2-0-ra vezettünk, de 4-2-re kikaptunk, és ez komolyan elgondolkodtatott minket. Innentől kezdve zsinórban tízszer győztünk. Rájöttünk, hogy a győzelem nem jön magától, akarnod kell és áldozatot kell hoznod érte. Sajnos a Bajnokok Ligájában nagyon elszúrtuk az első két meccsünket, és ez döntőnek bizonyult, innentől veszélybe került a továbbjutásunk. Most új élet kezdődött, a Serie A-ra koncentrálunk. Jobb, ha most nem rágódunk a történteken" - mondta a pocsékul sikerült nemzetközi porondról a világbajnok középpályás. A Juve a Real Madrid és a Galatasaray mögött a harmadik helyen végzett csoportjában, tavasszal ez Európa Ligában szerepel.

A Juventus az elmúlt két évben kétszer bajnokságot és Olasz Szuperkupát nyert, és a most futó idényben is esélyes trófeára, nyolc pont előnnyel vezeti a tabellát a Serie A-ban.

forrás: hatharom.com