Recent comments

Friss Hírek

Milan: Fernando a nyáron ingyen érkezhet?

Az olasz sajtó szerint Adriano Galliani megegyezett a Porto középpályásával, Fernandóval akinek a szezon végén lejár a szerződése.



 
Korábban már a középpálya megerősítése érdekében Radja Nainggolan és Ever Banega neve is felmerült, előbbi viszont a Romához szerződött. A lehetséges érkezők között van még Fernando is, aki jelenleg a portugál Porto alkalmazásában áll.

Fernando szerződése a szezon végén lejár és a Sky Italia szerint Galliani még az elmúlt hetekben, amikor Brazíliában tartózkodott találkozott a brazil középpályás ügynökével és közel álltak a megállapodáshoz. A Milan 3 millió eurós éves fizetést ajánlott fel Fernandónak.

Továbbá a Sky szerint több olasz klub is érdeklődik Fernando iránt: a Juventus, a Napoli és az Inter is akarja a középpályást. A Mediaset biztos benne, hogy Fernando a szezon végén ingyen érkezik a Milanhoz, valamint a televíziós társaság szerint megállapodást kötöttek a felek.

A brazil középpályás rendelkezik EU útlevéllel. Fernando kivásárlási árát a transfermarkt.co.uk 17,5 millió euróra becsüli.

forrás: acmilan.hu