Recent comments

Friss Hírek

Juventus: De Ceglie a Genoában folytatja

A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a klub saját nevelésű középpályása, Paolo De Ceglie kölcsönben a Genoa csapatánál folytatja pályafutását.


Az olasz sajtó szombat reggel arról számolt be, hogy Paolo De Cegliét és Marco Mottát már csak egy vékonyka hajszál választja el attól, hogy a Genoa játékosa legyen. 

A Sky Sport Italia és a Mediaset Premium arról számolt be, hogy a Juventus két létszámfölöttivé vált játékosa már szombaton edzésbe állhat Genovában, és ma akár már a kispadon is helyet foglalhat az Inter elleni bajnoki találkozón.

Mindeközben a Juventus továbbra sem tett le a Manchester Unitedban szereplő szélső, Nani megszerzéséről, s a Tuttosport értesülései szerint a torinói klub a portugál játékos egyik csapattársára, Patrice Evrára is kivetheti a hálóját. A 32 esztendős védő szerződése idén júniusban jár le a Manchester Uniteddal, s a játékos mindeddig nem írt alá új szerződést Angliában, így hamarosan ingyen igazolhatóvá válik.

Olaszország nem lenne ismeretlen terep Patrice Evra számára, hiszen fiatalkorában megfordult az alacsonyabb osztályban szereplő Marsala és Monza csapatánál is.

A Juventus erősítené a támadórészlegét is, s szintén a Tuttosport szerint, az Öreg Hölgy megfigyelőket küld Angliába, hogy élőben tekintsék meg az Aston Villában szereplő Christian Benteke játékát a Liverpool elleni bajnoki találkozón.

 forrás: juventuz.blog.hu