Recent comments

Friss Hírek

Inter-veréssel mutatkozott be a Lazio új vezetőedzője

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 18. fordulójának zárómérkőzésén a Lazio Miroslav Klose találatával 1–0-ra legyőzte az Internazionalét. 


Az új edző láthatóan jó hatással volt a rómaiakra, hiszen a kezdőrúgás után egyértelműen ők domináltak, és alakítottak ki a nagyobb lehetőségeket.  

Az első igazán nagy Lazio-helyzetre sem kellett sokat várni, a 10. percben Ranocchia és Juan nem értették meg egymást egy beadás után, így a remek ütemben érkező Lulic odafért a labdához, és estében át tudta emelni Handanovicot, igaz a kaput már nem találta el a bosnyák támadó. 

Az első félidő második felére sem hagyott alább a hazaiak lelkesedése, Candreva, Hernanes és Klose is megszerezhette volna csapata vezető gólját, de az első félidőt mégis 0–0-s állásnál fújta le a játékvezető, Antonio D'Amato.

A fordulás után felélénkült Walter Mazzarri együttese, és bár a második játékrész első 15 percében többet is birtokolták a labdát a milánóiak, a helyzeteiket Guarínék sem tudták kihasználni, pedig Ranocchia nagyon lelkes volt, egyedül több lövést eresztett el a fordulás után, mint csapata a teljes első félidőben.

A 81. percben egy gyors kontra után Miroslav Klose megszerezte csapatának a vezetést: Candreva tekerte nagyon pontosan a tizenegyespontnál helyezkedő német csatár elé a labdát, aki Ranocchiát megelőzve kapásból ellőtt az elfekvő Handanovic mellett. 1–0

Egy perccel a vége előtt Rodrigo Palacio még egyenlíthetett volna, de túlbonyolította, így az eredmény nem változott. 

A Lazio 1–0-ra legyőzte az Intert, így Edy Reja győzelemmel mutatkozott be a Lazio kispadján.

Lazio–Internazionale 1–0 (Klose 81.)

forrás: NSO