Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Ilyen választ vártam a fiúktól

A Roma sima 4:0-ás győzelmet aratott a Genoa ellen hazai pályán és Rudi Garcia kiemelte a belga játékos gyors beilleszkedését.

 
"Ehhez a meccshez így kellett hozzáállni és ilyen választ vártam a fiúktól, hiszen már az első félidőben beszorítottuk a Genoát és Florenzi remek gólt szerzett. Azt is láthattuk, hogy a csapatkapitányunk visszanyerte a formáját."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

Nainggolan a második meccsét játszotta Roma mezben, miután csütörtökön a Sampdoria elleni kupameccsen mutatkozott be új csapatában.

"Radja jó kis meccset tudhat maga mögött, bár ezt mindenki elmondhatja magáról. Sokkal könnyebb úgy beilleszkedni egy csapatban, hogy Miralem Pjanic és Kevin Strootmannal kell együtt játszani. Nainggolan tudja, hogy mit kell tennie, nagyon technikás, jók a hosszú labdái, tud támadni és sokat lő kapura. Ma a szerepe több volt annál, hogy egyensúlyt adjon a csapatnak. Hihetetlen a srác, mert olyan, mintha nem is a héten csatlakozott volna hozzánk, hanem már évek óta velünk játszana."

"Douglas Maicon mindent megtett a pályán, imád támadni és védekezni, de ilyen a mi stílusunk. Mindenki támadhat anélkül, hogy elveszítenénk a csapat egyensúlyát."

Tavaly a Juventus úgy lett bajnok, hogy félidőben 44 pontja volt, most a Roma áll ugyanennyivel, azonban még így is 8 pont a lemaradása a torinói csapattal szemben.

"A helyes hozzáállást és karakteres játékosokat akartam ma látni. A 44 megszerzett pont félidőben rekord a Roma számára és mi folytatni szeretnénk ezt a sorozatot. Szerintem az jó, ha a Juventus és a Napoli is jól teljesítenek, mert így minden sokkal szórakoztatóbb lesz."

Miután a Roma megszerezte a belga középpályást, Garciát megkérdezték arról, hogy tervez-e a vezetés további erősítést.

"Én elégedett vagyok a csapatommal. Néhány dolgot meg kell várnunk, de Mattia Destro már visszatért, most Francesco Totti is kezdi visszanyerni formáját, egyedül azt kell megvárnunk, hogy mi lesz Federico Balzarettivel. Sérülések nélkül erős csapatunk van, hiszen ma De Rossi, Ljajic és Castan is eltiltott volt." 


forrás: asroma.hu