Recent comments

Friss Hírek

Conte: A pályán fogunk válaszolni

Antonio Conte nyilatkozatában elmondta, hogy csapata majd a pályán fog válaszolni Francesco Totti provokációjára. 


„Amikor egy ilyen provokációt hall az ember, lazának kell lennie és nevetni rajta” – nyilatkozta Conte a sajtókonferenciáján. „Nem szeretnék válaszolni Totti és De Rossi megnyilvánulásaira, ahogy azt tőlem megszokhatták majd választ kapnak a pályán. Az elmúlt két és fél évben elég tiszta választ kaphattak, szóval…”

Úgy tűnik, hogy Olaszországban a meccsen történteknél nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a pályán kívüli vitáknak. Annak ellenére, hogy a szavak elszállnak és csak a tényeknek lesz később súlyuk.”

Sokan hasonlítják a Rudi Garcia Romáját, Conte akkori Juventusához, amikor veretlenül nyerték meg a bajnokságot, úgy, hogy az azt megelőző idény elég gyengére sikeredett a zebráknak.

„Ugyan úgy kezdtek most is, mint három évvel ezelőtt Luis Enrique irányítása alatt, és azóta mi nyertünk két Scudettot és két Super Kupát. Elkövettek néhány hibát az átigazolások során, és volt néhány rossz döntésük is, de a Roma most többet fektetett be, mint bárki más. A mi győzelmi sorozatunk már három éve tart hibátlanul, és úgy gondolom, ez kezdi idegesíteni az embereket. Kívülről úgy tűnik, hogy könnyű a dolgunk, de valójában rendkívüli munkát végzünk. Amikor a Szuper Kupa ideje alatt beszéltem Rudi Garciával először, azonnal láttam, hogy egy okos emberrel állok szemben, aki tudja, mit kell tennie. Egy nehéz időszakban érkezett a Romához, de szerencséje is volt, hogy a klub már túl volt két rossz szezonon – kicsit hasonló helyzetben volt, mint én két és fél éve. A Roma fő erőssége, hogy hisznek magukban. Még mindig veretlenek és ez akár kitarthat az egész szezonra. Számunkra is ez adott erőt, mikor szembe néztünk velük 2010-ben. Most az a feladatunk, hogy mögöttünk tartsuk őket, de más csapatokra, mint a Napoli is oda kell figyelnünk, mert képesek meglepetést okozni.

Andrea Pirlo készen áll a visszatérésre az öt hetes kényszerpihenője után, de Carlos Tévez késői visszatérése Argentinából – családi okok miatt, – és Andrea Barzagli a hétvégi barátságos mérkőzésen történt sérülése aggodalomra ad okot.

„Három játékosom felöl vannak kétségeim a játékukat illetően: Barzagli, Tévez és Pirlo. Meg fogom hozni a döntésemet, félelem nélkül, mert egy olyan keret áll a rendelkezésemre, akik közül bárkire számíthatok.”

forrás: juventushungary.hu