Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

A Serie A 38., utolsó fordulójából a két leginkább várt vasárnapi mérkőzést, a dobogóért küzdő csapatok meccseit, a Siena-AC Milan és a Pescara-Fiorentina találkozókat párhuzamosan fogjuk élőben közvetíteni. 


Ezeken kívül megmutatjuk az AS Roma-Napoli és az Inter-Udinese rangadókat is! 
Sampdoria-Juventus, szombat, 20:30, ÉLŐ
A Juventus fotelből várhatja a Sampdoria elleni mérkőzést, hiszen már két körrel ezelőtt bebiztosította bajnoki címét. A genovaiak megmenekültek a kieséstől, így tét nélkül csapnak össze a felek. Reméljük, ebből egy igazi örömfoci kerekedik!

Bologna-Genoa, vasárnap, 14:55, ÉLŐ
Tőzsér Dániel Genoája megmenekült a kieséstől, így már felszabadultan léphetnek pályára Bolognában. 

Siena-AC Milan + Pescara-Fiorentina, vasárnap, 20:35, ÉLŐ
Elérkeztünk az olasz olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A utolsó 38. fordulójához. A záró kör előtt a legfontosabb kérdések eldőltek, a Juventus megvédte címét, és megvan a három kieső is a Palermo, a Siena és a Pescara személyében. Azt is tudjuk, hogy a Napoli az ezüstérmes, viszont a dobogó legalsó fokáért, vagyis a BL-selejtezős helyért még az AC Milan és a Fiorentina vív ádáz harcot. A két csapat aktuális mérkőzését vasárnap párhuzamosan közvetítjük!

AS Roma-Napoli, vasárnap, 22:45
A szezon utolsó rangadóját, az AS Roma-Napoli mérkőzést is sugározza a SportKlub! Cavaniék bevennék az Örök Várost is.

Inter-Udinese, vasárnap, 00:55
Az Inter egy nagyon rosszul sikerült szezont zár le vasárnap. ellenfelük, a Di Natale vezette Udinese közel tíz pontot ver már most rá a kék-feketékre. 

forrás: sportklubtv.hu