Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

A Serie A 37. fordulójából hat mérkőzést közvetít a SportKlub: élőben megmutatjuk a Juventus bajnokká avatását, az Inter, a Lazio, a Fiorentina aktuális meccsét és a hétvége rangadóját, az AC Milan-AS Roma találkozót! 


Juventus-Cagliari, szombat, 17:50, ÉLŐ
A Juventus már megnyerte az olasz bajnokságot, de a Serie A-nak még nincs vége. Szombaton élőben közvetítjük a Juve-Cagliari mérkőzést, és az azt követő bajnokavatást, Pirlóék jutalomjátéka következhet.

Catania-Pescara, szombat, 20:40, ÉLŐ
A már biztos kieső Pescara a Milantól kapott egy négyest legutóbb hazai pályán, a Catania viszont még az Intert és a Laziót is megelőzheti a tabellán. A levegőben lóg egy újabb kiütés.

Genoa-Inter, vasárnap, 12:25, ÉLŐ
Az Intert a Lazio is megfricskázta a hétvégén, míg Tőzsér Dániel Genoája menekülni próbál a kieső helyek közeléből, egyelőre sikerrel. Egy meglepetés-győzelem nagyon sokat segíteni a hazaiaknak ebben a nagy versenyfutásban. 

Lazio-Sampdoria, vasárnap, 14:55, ÉLŐ
Hernanesék pedig a Milánóban aratot sikereen felbuzdulva lendületből vernék meg a Sampot is. A Lazio még az Európa-ligáért hajt, minden pontra óriási szüksége van, a genovaiak már biztosították bentmaradásukat az élvonalban.

Fiorentina-Palermo, vasárnap, 16:55
A végtelenül szimpatikus focit játszó firenzeiek negyedik helye szinte borítékolható, ahogy a Palermo kiesése is. Joveticék megint megmutathatják, ők játsszák az egyik legszebb focit a ligában.

Parma-Bologna, vasárnap 17:55, ÉLŐ
A középmezőny két csapata csap össze vasárnap délután. A tizedik Parma nyerő szériában van, hiszen ez lehet sorozatban a harmadik győzelme, míg a Bologna az elmúlt öt meccsén három döntetlent és két vereséget könyvelhetett el.

AC Milan-AS Roma, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
A forduló záró meccse lesz a legnagyobb rangadó a héten. A harmadik helyen záró Milan az Európa-ligáért hajtó AS Romát fogadja. Tottiék nagyot égtek a Chievo ellen hazai pályán, Milánóban kellene javítaniuk, mivel már az Udinese is előttük van két pont fórral. 

forrás: sportklubtv.hu