Recent comments

Friss Hírek

Osvaldo góljával győzött a Roma a Fiorentina otthonában

Az olasz Serie A 35. fordulójában a Fiorentina az AS Romát fogadta, és a lüktető iramú, érdekes mérkőzésen hiába támadtak többet a hazaiak, hiába lőttek két kapufát is, a ráadás második percében Pablo Osvaldo fejesével a rómaiak győztek.


Montella mellett egyébként több „ex”is pályára lépett a két csapatban, lásd közvetítésünket alant, talán ezért is estek egymásnak nagy elánnal már a kezdés után a felek.

Lüktető, érdekes és izgalmas volt a mérkőzés, ahogyan a közhely tartja, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, illetve a kapusok is, mert a korábban egy sárga lapot megúszó Gonzalo Rodríguez nemes egyszerűséggel letarolta egy szöglet után a római kapust, Bogdan Lobontot, akit hosszasan kellett ápolni. 

Folytatni tudta, és ennek tiszta szívből örültek a rómaiak, mert a félidő hajrájában hatalmasat védve a jobb kapufára tudta simogatni Sztevan Jovetics bombáját. A szünetben aztán kiderült, Lobont nem tudja folytatni, a jónevű argentin, Mauro Goicoechea váltotta.

Továbbra is lüktető iramú és élvezhető volt a mérkőzés, amelyen egyre inkább a hazaiak kerültek fölénybe, de Goicoechea két nagy védéssel tartotta a lelket övéiben. 

A hajrá felé közeledve Montella bevetette Luca Tonit és Matías Fernándezt is, de a beadásokat rendre lefülelte a római védelem, az átlövésekben pedig nem volt megfelelő erő.

Toni a hajrában kihagyott egy helyzetet, Claudio Pizarro zúgó kapufát lőtt – az „exek" mérkőzését végül Pablo Osvaldo nyerte, aki a ráadás második percében a kapuba fejelte a csereember Miralem Pjanic szögletét.0-1

FIORENTINA–AS ROMA 0–1 (Osvaldo 90.)

forrás: NSO