Recent comments

Friss Hírek

Milan: Vége lehet Montolivo szezonjának?

Kiélezett harcot folytat a bajnoki dobogó legalsó fokáért az AC Milan, akik mindössze egyetlen ponttal előzik meg a ma este pályára lépő Fiorentinát. 




Allegri csapatának így minden pontra szüksége van, de a jelek szerint nagy érvágás éri őket. Ugyanis a tavaly nyáron éppen Firenzéből érkező Riccardo Montolivo tegnap sérülést szenvedett az edzésen és könnyen lehet, hogy a hátralévő 4 meccset ki kell hagynia.
 
"Az orvosi vizsgálatok a jobb combizomban mutattak ki sérülést Riccardo Montolivonál. Pontos diagnózis a következő napokban várható." - áll a klub hivatalos közleményében.

A pontos diagnózisok azonban könnyen kimutathatják azt is, hogy a középpályás idén már nem lép pályára, ami jelentősen megnehezítené Allegri dolgát, főleg, mivel Ambrosinire és Muntarira sem számíthat. Milánóban most mindenki abban bízik, hogy a válogatott játékosnak csak a soron következő két meccset kell kihagynia, mert az igazán nehéznek ígérkező meccseket utána játssza a csapat.

A Milan a hétvégén a Torinot látja vendégül, ezt a meccset Monti biztosan kihagyja és tudjuk jól, hogy a Toro kellemetlen ellenfél tud lenni. Jövő hét végén a Pescarához látogat a Milan, akik addigra vélhetően biztos kiesők lesznek.

Ezt az AS Roma elleni hazai rangadó követi majd, végül pedig a Siena otthonában zárnak, akik ha nem lesznek akkorra biztos kiesők vagy biztos bentmaradók, borítékolhatóan utolsó csepp vérükig fognak küzdeni.

forrás: azzurri.co.hu