Recent comments

Friss Hírek

Milan: Montolivo visszatér, Boateng kimarad

Az utolsó fordulójához érkezett a Serie A 2012/13-as szezonja: a legfontosabb kérdés a zárófordulóban, hogy a Fiorentina vagy a Milan ér oda a harmadik helyre. 




A Milan Siena elleni meccsén visszatérhet a remek szezont produkáló Riccardo Montolivo - a milánóiak azonban Kevin-Prince Boateng nélkül kénytelenek lejátszani utolsó bajnokijukat.

Montolivo hetekkel ez előtt sérült meg, és az első diagnózis szerint ebben a szezonban nem is léphetett volna pályára: azonban a Milan orvosai összedrótozták a válogatott középpályást, aki már több edzésen is részt vett a héten, így minden akadály elhárult annak érdekében, hogy bekerüljön a Milan keretébe. 

Nem lesz viszont ott a csapattal Kevin-Prince Boateng, aki kisebb térdsérüléssel bajlódik, ő kimaradt a keretből - csakúgy, mint a Roma ellen kiállított Sulley Muntari. 

A Milan este 20:45-től a Siena ellen biztosíthatja be a Bajnokok Ligája selejtezőt érő harmadik helyet a bajnokságban - ehhez nyernie kell a Siena vendégeként.

A piros-feketék kerete:
Abbiati, Amelia, Gabriel; Abate, Antonini, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Salamon, Yepes, Zaccardo, Zapata; Ambrosini, Flamini, Montolivo, Nocerino, Traoré; Balotelli, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho

forrás: azzurri.co.hu