Recent comments

Friss Hírek

Milan: Három játékos és 5 millió euró Ogbonnáért?

A Sportmedia szerint a Milan komolyan gondolja Angelo Ogbonna leigazolását.




A jelentések szerint a Milan 5 millió eurót és három játékost ajánlott fel az olasz védőért cserébe.

A vezetőség minden bizonnyal szeretné megerősíteni a csapat védelmét a nyári átigazolási időszakban. Már több középhátvéd neve is felmerült, de úgy tűnik, Angelo Ogbonna szerződtetésére koncentrálnak a Milannál.

A Sportmedia értesülései szerint a Milan a következő napokban ajánlatot készül tenni a Torinónak Ogbonnáért. A Torino ugyan 15 millió eurót szeretne kapni a védőért, viszont a Milan nem hajlandó kifizetni ezt az összeget. A hírek szerint a rossoneri 5 millió eurót fordítanának Ogbonna leigazolására, emellett a torinói együttes megkapná Simone Verdi játékjogának másik felét is, illetve Gianmario Comi és Marco Ezio Fossati játékjogának felét.

A Mediaset szerint a Milan már felvette a kapcsolatot Ogbonna ügynökével és már egyeztettek a felek. A 24 éves védő iránt ugyanakkor több olasz és európai klub érdeklődik.

“Már edzettem és beszélgettem Angelóval a válogatottban. A képességei alapján a modern védők listájának tagja, hisz nagyszerű fizikummal bír, emellett a technikai tudása is jó. Magas, jól fejelő fiatal játékos. Minden tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy jó védőnek kell” – mondta Giampaolo Pazzini a Tuttosportnak adott interjújában.

A Milan vasárnap délután 15:00-kor fogadja a Torino csapatát a Serie-A soron következő fordulójában.

Eközben a Gazzetta szerint a vezetőség a nyáron végleg megvásárolja Cristian Zapatát, így Mario Yepes számára nincs hely, a 37 éves védő várhatólag távozni fog.

forrás: acmilan.hu