Recent comments

Friss Hírek

Milan: Balotelli szidalmazása miatt állt a játék

Ha kicsit kritizálni szeretnénk a tegnap esti rangadót, akkor pályán történt 90 percet is összefoglalhatnánk a fenti címben: azonban ennél sajnálatosabb dolog történt. 


Mario Balotelli már nem először került a szurkolók kereszttüzébe, ezúttal a Roma szimpatizánsai találták meg őt folyamatosan, amire előbb a csatár válaszolt - később azonban a játékvezető.

Szinte folyamatosan Balotellit szidalmazó rigmusok érkeztek a Roma szurkolóitól: nem maradtak el a rasszista bekiabálások sem. Balotelli egy darabig bírta, ezt követően azonban előbb csendre intette a vendég szurkolókat, akik erre további, a játékost becsmérlő énekekkel válaszoltak.

A második félidőben a játékvezetőnek is lépnie kellett: a Roma szurkolói nem halkultak, nem hagyták abba a rasszista rigmusokat sem, ezért Rocchi játékvezető két percre megállította a játékot. 

A hangosbemondó hiába kérlelte korábban a fővárosiakat a tevékenység megszüntetésére, nem maradtak el a rasszista bekiabálások, az UEFA szabályainak értelmében pedig a játékvezető ekkor megteheti, hogy pár percre megállítja a játékot. 

Ha tovább folytatódott volna a rasszizmus a lelátókon, a játákvezető akár be is szüntethette volna a mérkőzést - szerencsére erre nem került sor. 

Az ügynek várhatóan lesz folytatása, és a Roma valószínűleg büntetésre számíthat szurkolói miatt.

forrás: azzurri.co.hu