Recent comments

Friss Hírek

Milan: Akciós áron vinnék Fabregast

A katalán sport.es értesülései szerint az olasz AC Milan labdarúgócsapata jutányos áron szeretné megszerezni a spanyol Barcelona klasszisát, Cesc Fabregast.


A középpályás az Arsenal kulcsembereként nagy reménnyel tért vissza nevelő egyesületéhez, válogatottbeli honfitársaihoz és gyerekkori barátaihoz, de az eltelt két szezon során nem sikerült állandó lehetőséghez jutnia a kezdőben, és így korábbi meghatározó szerepe is eltűnőben. Pedig a képességei alapján erre lenne hivatott...

Ebből a helyzetből próbálna meg magának előnyt kovácsolni a Milan, ahol a középpálya erősítése lenne Fabregas feladata, nem mellékesen pedig rutinjával olyan vezérfeladatot töltene be a keretben, mint korábban Andrea Pirlo.

Fabregas szerződése 2016-ig érvényes, igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a kérőnek, aki szerződtetni kívánja. Más kérdés azonban, ha a játékos is úgy dönt: szívesebben menne, mint maradna. Mint tette azt Arsenal-légiósként, bár hasonló mehetnékje most éppen nincs, legalábbis erről még nem nyilatkozott.

A középpályást 30 millió fontért szerződtették a katalánok, értékét a transfermarkt.de 48.5 millió fontra teszi. Milánóban még spekulálnak Neymer esetleges barcelonai érkezésével, amely további anyagi erőforrásokat emészt fel a spanyoloknál, nem mellékesen pedig újabb játékos veszi el a levegőt és a játéklehetőséget a sokszor támadóként foglalkoztatott Fabregas elől. 

Apró szépséghiba az elgondolásban, hogy – amint arról korábban már beszámoltuk – az Arsenal is szívesen visszaigazolná a játékost, és annak idején opciós továbbértékesíti joggal adta őt el a spanyoloknak. Tehát amennyiben a milánóiak akciós árat tudnak kiharcolni, arról még a londoniaknak is véleményt kell formálniuk.

forrás: NSO