Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Azon dolgozunk, hogy minél versenyképesebbé tegyük a keretünket

A Juventus sportügyekért felelős igazgatója, Beppe Marotta az Il Secolo XIX-nek adott interjújában beszélt a klub átigazolásai ügyeiről.



Miután a klub megszerezte sorozatban második bajnoki címét, így a figyelem most a nyár folyamán igazolandó játékosokra terelődött.


"A Bajnokok Ligája az, amit mindannyian akarunk, az elnök, az edző és a klub. Most rajtam a sor, hogy meghallgassam az edzőnk kéréseit és megvalósítsam azokat. Azon dolgozunk, hogy minél versenyképesebbé tegyük a keretünket." - mondta Marotta.

 

"Szeretnék több igazi bajnokot igazolni még Gigi Buffon, Giorgio Chiellini, Andrea Pirlo, Arturo Vidal és Claudio Marchisio mellé."

 

Korábban olyan híresztelések is napvilágot láttak, amelyek szerint a Juventus a nyáron eladhatja néhány sztárját, hogy növelje a büdzséjét.

 

"A Juventus már régóta egy olyan klub, amely több játékost vesz, mint eladna. Muszáj a szemünket a büdzsén tartanunk, de a fontos játékosaink maradnak. Vidal és Marchisio természetesen közöttük van."

 

Az Öreg Hölgyet korábban szóba hozták Zlatan Ibrahimovic-csal, Gonzalo Higuainnal és Stevan Jovetic-csel.

 

"Andrea Agnelli világosan fogalmazott Ibrát illetően, nem fog visszatérni. Higuain kapcsán nem mondok semmi újat azzal, hogy egy fantasztikus játékos."

 

"Jovetic szintén nagyszerű játékos, de nincsenek tárgyalások az ügyében. Annak ellenére, hogy az ügynöke korábban felajánlotta a játékost számunkra, ez még nem jelenti azt, hogy valami folyna a háttérben."

 

Marotta beszélt a továbbiakban Ciro Immobile, Andrea Poli, Pedro Obiang és Simone Zaza sorsáról is.

 

"Szerettük volna, ha Immobile többször lép pályára a Rossoblu színeiben. Heteken belül találkozunk az ügynökével és ezután döntünk arról, hogy milyen lépéseket eszközölünk."

 

"Poli ügyében majdnem sikerült megegyeznünk januárban és a tárgyalásokat újranyithatjuk."

 

"Obiang és Zaza érdekes játékosok számunkra, de szeretném tiszteletben tartani, hogy ők a Sampdoria játékosai, meglátjuk."

 

Végezetül Marotta biztos benne, hogy Antonio Conte maradni fog Torinóban.

 

"Tökéletes harmónia van Conte és közöttem. Semmilyen probléma nem merült fel és találkoztunk is már."

 

"Néhány helyen olyan híreket olvastam, hogy eltérő nézeteink lennének, de ezek nem igazak. Conte fogja edzeni a Juventus csapatát a következő szezonban."
forrás: Juventusfc.hu