Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A MU Marchisiót akarja

Az olasz média szerint a Manchester United a nyáron ismét lépéseket fog tenni a Juventus sztárjának, Claudio Marchisiónak a leigazolása érdekében.



Ironikus, hogy talán pont a tavaly nyáron a Manchester United-től ingyen a Juventusba szerződő középpályás, Paul Pogba nyithatja meg az utat Il Principino Manchesterbe költözése előtt.

Pogba fantasztikus szezonja arra sarkallta Contét, hogy megváltoztassa a csapat felállását, hogy mind a francia fiatalt, mint Claudiót a kezdőcsapatba tudja tenni a 3-5-1-1-es formációban.

Ugyanakkor Marchisio nem teljesen boldog ebben a támadószerepben, és a Sport Mediaset szerint fontolóra vehet egy átigazolást.

Ez nem az első alkalom, hogy a Manchester United érdeklődik az olasz válogatott középpályás iránt, de ezidáig minden ajánlatot elutasított a Juventus.

A 27 éves játékos a Juventus akadémiáján nevelkedett, és mindössze egy rövid ideig szerepelt más csapatban, amikor az Empoliban játszott kölcsönben.

Amennyiben sor kerülne az átigazolásra, a Marchisióból befolyó összegből számos más igazolást tudna pénzelni a Bianconeri, mivel a játékos értékét 30 millió euróra teszik.

forrás: Juventusfc.hu