Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Mkhitaryan és Coentrão is célkeresztben?

A Shakthar vezetőedzője, Mircea Lucescu megerősítette azokat a híreszteléseket, hogy a Juventus érdeklődik csapata örmény középpályása, Henrikh Mkhitaryan iránt.


Lucescu a TuttoJuve.com-nak adott interjújában elmondta, tud arról, hogy Mkhitaryan  felkeltette az Öreg Hölgy érdeklődését, ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy az örmény labdarúgó ára 30 millió euró, mely összeg kifizetése gondot okozhat a torinói klub számára.
 
„Henrikh egy kiváló támadó, aki sok gólt szerez és nagyon fontos játékosa a csapatomnak. Ezen felül remekül látja el a rá szabott feladatokat és a csapattársait is kisegíti a pályán.” – mondta Lucescu.

A támadó pozíció mellett a bal szélső poszton is erősítést tervez a torinói gárda. Ennek oka, hogy  Kwadwo Asamoah nem tudja azt a játékot hozni a bal szélen, mint amit Conte elvárna tőle. A célszemély nem más, mint a Tottenham Hotspur által is megkörnyékezett Fabio Coentrão.

A londoniak azzal számolnak, hogy a Real Madrid óriási ajánlatot tesz nyáron Gareth Bale-ért és ebből az összegből megfelelően megerősíthetik keretüket. Az egyik potenciális jelölt Fabio Coentrão, akiért azonban több klub - köztük a Juventus - is érdeklődik.

Coentrão jelenlegi becsült ára 21 millió font, ami könnyen eltántoríthatja az észak-londoni klubot, hacsak nem kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligájába.

forrás: Juventuz.blog.hu