Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Lichtsteiner-Van Der Wiel csere?

Tavaly nyáron minden erejével és pénzével igyekezett megszerezni a Juventus jobbhátvédjét, Stephan Lichsteinert a PSG, ám Conte hallani sem akart a svájci távozásáról. 


A franciák a télen is bepróbálkoztak, de ugyanúgy zárt ajtókat döngettek. A jelek szerint viszont ez nem vette el a kedvüket és idén nyáron is megpróbálják megszerezni a Forrest Gump-nak becézett játékost, de ezúttal nem pénzt, hanem játékost adnának cserébe.

A lépés logikus lehet, hiszen a Juve elsősorban azért nem akarja eladni szélsőjét, mert annak nincs megfelelő helyettese a keretben, ha viszont kapnának egyet cserébe, talán könnyebben hajlanának az üzletre. 

A PSG ezért a hírek szerint kész továbbadni holland szélsőjét, Gregory Van Der Wiel-t, akit tavaly nyáron szereztek meg a holland Ajaxtól. Van Der Wiel nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, idén 26 meccsen játszott a PSG-ben, egy gól és két gólpassz kötődik a nevéhez. Vele szemben Lichtsteiner 33 meccsen 4 gólig és egy gólpasszig jutott eddig a szezonban.

Ráadásul a svájci piaci értéke jelenleg nagyjából duplája a hollandénak, utóbbit 7,5, előbbit pedig 16,5 millió €-ra taksálja a transfermarkt.de nevű, irányadó sportoldal.

A Corriere dello Sport szerint a francia (bajnok?) csapat Van Der Wiel mellé 4-5 millió €-t is adna, ám a Juve legalább 7-8-at szeretne kapni pluszban - az biztos, hogy az arab pénzekből élő gárdának nem esne nehezére ezt az összeget kifizetni.

forrás: azzurri.co.hu