Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Higuain kész elhagyni a Bernabeut

Egyértelmű jelek utalnak arra, hogy Gonzalo Higuain jövője meg van pecsételve a Real Madridnál, s úgy tűnik Torinó lesz számára a célállomás.


A Goal.com értesülései szerint a Juventus előkelő pozícióban van, hogy leigazolja az argentin válogatott csatárt a nyári átigazolási időszak keretében.

Az Öreg Hölgynél korábban Zlatan Ibrahimović is szóba került, mint lehetséges érkező, de az üzlet kútba esni látszik, mivel a svéd csillag fizetése túl magas a piemonti klub számára, így Higuain felé fordultak.

Miután a Blancók kiábrándítóan szerepeltek az ide pontvadászatban, a 25 éves madridi csatár már közel sem mozdíthatatlan, az átigazolást pedig tovább könnyítheti a spanyol klub általános igazgatójának, Jose Angel Sancheznek a nyilatkozata, mely szerint könnyen elképzelhető Higuain eladása a szezon végén.

A Bianconeri abban reménykedik, hogy egy 25 millió eurós ajánlat meggyőzi a madridiakat a támadó elengedéséről. A hivatalos ajánlat benyújtása előtt azonban a játékos ügynökével veszik fel a kapcsolatot, annak érdekében, hogy a személyi feltételeket tisztázzák.

Amennyiben a megállapodás létrejön, a torinóiak 4.5 millió eurót plusz bónuszokat fizetnének az argentinnak négy szezonon keresztül.

Az argentin szerződése egyébiránt 2016 nyaráig szól Madridban, ahol 119-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját 262 meccsen.

forrás: Juventuz.blog.hu