Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Átigazolási pletyka körkép

A szezon végéhez közeledve számos pletyka és találgatás látott napvilágot az érkezőkkel és távozókkal kapcsolatban.



Az egyik legnagyobb név Carlos Tévez, aki a sajtó információi szerint visszautasította az újgazdag Monaco ajánlatát a Juventus kedvéért. A hírek szerint az argentin támadó ügynöke nemrég Torinóba repült, hogy megtárgyalja kliense szerződésének részleteit az olaszok képviselőivel, akik - a Football Italia értesülései szerint - egy három éves kontraktust kínálnának Téveznek.
 
Az olasz rekordbajnok azonban nem csak a támadószekcióját, hanem más csapatrészeit is szeretné megerősíteni. Nem csoda tehát, hogy a Napoliban játszó Zúñiga is képbe került mint lehetséges érkező. 
A szélsőtől azt várták, hogy megújítja szerződését a dél-olasz klubbal, ám a Juventus érdeklődése könnyen meghiúsíthatja ezt a manővert.

"Meglátjuk, hogy mi fog történni az elkövetkező napokban, de valószínűleg lesznek még új fejlemények az ügyben. Ebben a pillanatban még nehéz állást foglalni és feltételezésekbe bocsátkozni. Természetesen minden lehetséges opciót meg fogunk vizsgálni, úgy a szerződés-hosszabbítást a Napolival, mint egy lehetséges távozást Torinóba." - árulta el a TuttoJuve.com-nak Riccardo Calleri, a kolumbiai játékos ügynöke.

A torinói székhelyű Tuttosport pedig tudni véli, hogy a Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Sassuolo szélsőjének, Domenico Berardinak az aláírását.

A tehetséges futballista ebben a szezonban robbant be a köztudatba, mivel jelentős szerepet játszott abban, hogy csapata - megnyerve a Serie B küzdelmeit - feljutott az első osztályba.

A játékos szignójáért olyan klubok versenyeznek mint a Manchester United, Manchester City és a Borussia Dortmund, de nagyon úgy néz ki, hogy a Sassuolo és a Juventus közötti kiváló kapcsolatnak hála Berardi a Juventus játékosa lehet.

Végül a távozókról néhány szót. Szintén a Tuttosport értesülései szerint a torinói klub meglepő lépésre szánta el magát, ugyanis kész túladni Claudio Marchision, aki iránt a Manchester United érdeklődik.

Az újság szerint a 27 éves játékos már közel sem tekinthető érinthetetlennek, így egy megfelelő ajánlat esetén távozhat a piemonti fővárosból.

forrás: Juventuz.blog.hu