Recent comments

Friss Hírek

Jovetić: Megtisztelő a Juve érdeklődése

A Fiorentina támadója, Stevan Jovetić örömmel fogadta a hírt, hogy nevét a Juventusszal hozzák szóba az újságírók



Egyre valószínűbb tehát a csatár távozása Firenzéből, de a célállomást illetően nem a Bianconeri hanem az Arsenal van pole-pozícióban.

 A Premier League-ben szereplő Ágyúsok ugyanis előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Fiorentinával, annak érdekében, hogy 20 millió font alatt Londonba csábítsák a fiatal montenegróit, de az üzletet némileg nehezítheti, hogy a firenzei klub 25 - 30 millió font közötti összeget szeretne kapni a transzferért.

A montenegrói válogatott csatár tavaly nyáron közel került ahhoz, hogy Torinóba tegye át székhelyét, de akkor az olasz bajnoknak nem sikerült egyezségre jutni a Fiorentinával az átigazolási összeget illetően.

Köszönhetően folyamatos sérüléseinek, az Öreg Hölgy érdeklődése  azóta kissé lankadt Jovetić iránt, viszont továbbra is figyelemmel követik a 23 éves csatár helyzetét, a játékos nagy örömére.

"Nagyon hízelgő, hogy egy olyan nagy klub, mint a Juventus le akar igazolni engem." - nyilatkozta a támadó a Tuttosportnak.

"Megtisztelve érzem magam, hogy figyelemmel követnek."

A játékos szimpatikus szavai ellenére azonban valószínűtlennek tűnik, hogy nyáron a Juventusba igazol, mivel a Jovetić aláírásáért zajló "versenyfutást" jelenleg az Ágyúsok vezetik.

forrás: Juventuz.blog.hu