Recent comments

Friss Hírek

Inter: Milito 2014-ig biztosan nem hagyja el Milánót

Saját és csapata jövőjéről is nyíltan beszélt Diego Milito, aki a Sky Sport 24-nek adott hosszabb interjút.


Az argentin támadó elárulta, örömmel fogadná mind Leonardo, mind Mourinho visszatérését, Cassanóról és Icardiról pedig szintén ejtett néhány szót.

Míg a portugál tréner esetleges későbbi érkezéséről csak erősen feltételes módban nyilatkozhatott, addig Leonardo coming back-ja egyre valószínűbbnek és életszerűbbnek tűnik.

A riporter kérdésére, mely szerint örömmel látná-e a viharos körülmények között távozó brazilt, Milito egyértelmű válasszal szolgált, kétséget sem hagyva a szakvezető öltözőn belüli megítéléséről.
"Nem kérdés, hogy tárt karokkal fogadnánk-e, egy nagyszerű ember, s mindemellett nagyszerű szakember is.

Mindig is kitűnő viszont ápolt velünk, de a klub döntése a folytatás végül hogyan alakul." - mint ahogyan a Nerazzurri vezetőségének hatáskörébe tartozik Antonio Cassano jövője egyaránt, a barese ismét mindent elkövetett újdonsült klubjánál, hogy nyáron páros lábbal segítség új otthona kiválasztásában, Milito mégis bízik Antonio megtartásában.

"Kitűnő a kapcsolatunk egymással, egy nagyszerű egyéniség. remélem, hogy a nyári edzőtáborban újra találkozunk, de ez ügyben is a klubnak kell döntést hoznia." - hangzott a rendkívül diplomatikus válasz, mint ahogyan Icardi érkezésével kapcsolatban is egyelőre az udvariaskodás kapott interjújában főszerepet.

"Icardi, mint jövőbeli Milito?
Véleményem szerint Icardi egy nagyszerű, igazán tehetséges támadó, de fiatal még ahhoz, hogy agyon nyomják az elvárásokkal.

Az Internél minden segítséget meg fog kapni, hogy igazán naggyá nőhesse ki magát." - összegzett a fekete-kékek szerzeményéről Milito, majd a szurkolók támogatását megköszönve elbúcsúzott Italiától a következő hetekre, miután a sérülése utáni lábadozást Argentínában kezdi meg klubja engedélyével a 33 éves klasszis. 

Aki még külön kitérve helyzetére kiemelte, az interisták szeretetét igyekszik majd jövőre a pályán viszonozni a milánóiak mezében, amit 2014 júniusáig egészen biztosan magán is visel.

forrás: azzurri.co.hu