Recent comments

Friss Hírek

Inter: Az ultrák 12 kérdése

Az Inter a Lazio ellen már a 15. vereségét gyűjtötte be: de már a meccs előtt kérdőre vonták a milánói klub vezetőségét a szurkolók.


Összesen 12 kérdést szegeztek a klub vezetőjének, Massimo Morattinak, aki azt ígéri, újra erős lesz az Inter.

Az Inter ennél több vereséget csak az 1948/49-es szezonban szenvedett el: igaz, akkor nem is 20 csapatból állt a Serie A. A szerdai a 15. vereség volt az idényben, azonban már a meccs előtt kérdéseket tettek fel az ultrák Massimo Moratti számára.

A Curva Nord egy 12 kérdésből álló "drapéria-sorozatot" feszített ki a lelátókra. A továbbiakban ezt a 12 kérdést közöljük.


1., Ön szerint miért tapsolta meg az egész stadion azokat a drapériákat, amik a vezetőségnek szóltak?

2., Miért veszekedett azokkal az orvosokkal, akiknek a segítsével tripláztunk?

3., Miközben újításon, fiatalításon megy át a csapat, miért adják el azokat a fiatalokat, akik már bemutatkoztak a felnőtt csapatban, vagy akik a Primaverából jöttek fel?

4., Milyen érzés folyton eladni a mi játékosainkat?

5., 2010-2013. A világ tetejéről összeomlottunk és ide jutottunk. A többi európai klub példájával ellentétben Ön azt hiszi, hogy kizárólag az ebben az időszakban szereplő játékosok és vezetőedzők a felelősek?

6., Miért van az, hogy a vezetőség mindig passzív a támadásokkal szemben?

7., Az Inter mindig bűnösnek számított. Nem lett volna időszerű már egy "ilyen erős embernek" megérteni, hogy át kell adni másnak az irányítást, irányítani a klubnál zajló dolgokat, mindent megtenni annak érdekében, hogy megvédjék a klubot? 

8., Miért nem magyarázták el sosem a valódi okot, amiért eltávolították Orialit az igazgatóságból?

9., Miért mondja, hogy az Inter olyan,mint egy nagy család, miközben pontosan az ellentettje az igaz? Nem lép oda mindenkihez, ha ugyanezt gondolja mindenki a saját székében?

10., Hogyan engedhette meg, hogy az Inter második számú meze piros legyen, ha Ön is interista?

11., Azt mondta, hogy az Ön álma a Bajnokok Ligája, akárcsak az édesapjának... most azt mondja, hogy mást szeretne,egy saját stadiont. Rendben, de mi lesz az Interrel?

12., Aki elmegy az Intertől, miért beszél mindig ennyi jót Önről... vagy rossz lenne az Internél?

forrás: azzurri.co.hu