Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Nem érdeklődünk Puyol iránt

Adriano Galliani, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan alelnöke az El Mundo Deportivónak adott nyilatkozatában tagadta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint Carles Puyol, a Barcelona csapatkapitánya a nyártól a milánóiaknál folytatná a pályafutását.


A spanyol sajtóban néhány nappal ezelőtt felröppent a hír, hogy Puyol távozna a katalánoktól, miután a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján (4–0) annak ellenére is csak csereként léphetett pályára, hogy teljesen egészséges volt.

A hírek szerint ezt zokon vette a Barcelona csapatkapitánya, az érintett azonban szerdán twitter-bejegyzésében cáfolta a feltételezéseket.

„Minden információ, ami a távozásommal kapcsolatos, az hamis. A mihamarabbi felépülésemre, valamint a következő szezonra koncentrálok” – írta a 35 esztendős hátvéd, akinek 2016-ig szól a szerződése a katalánoknál.

A Milan részéről Adriano Galliani alelnök cáfolta, hogy a piros-feketéknél felvetődött Puyol szerződtetése.

„Biztosíthatom önöket, hogy nem érdeklődünk Puyol iránt. Jóban van a Milannal, mint klubbal, de veterán futballisták igazolását nem tervezzük. Tudjuk, hogy Carles milyen értékeket képvisel, de fiatal játékosokban gondolkodunk. Különben is, amennyire én tudom, Puyolnak nem áll szándékában elhagyni a Barcelonát, így minden ezzel kapcsolatos találgatás csak a képzelet szüleménye” – vélekedett Galliani.

A 100-szoros spanyol válogatott játékos sorozatos sérülései miatt ebben a szezonban mindössze 13 bajnokin lépett pályára, amelyeken egy gólt szerzett.

forrás: NSO