Recent comments

Friss Hírek

Galliani : A 4. hely a kieséssel lett volna egyenlő

A Rossoneri igazgatója a Gazetta újságírójának nyilatkozott. 


Beszélt a klub viszonyáról Allegrivel, csapata idei szezonjáról, az esetleges 18 csapatos bajnokságról, az olasz adórendszerről és a rasszizmusról is.
 
Bajnokok Ligája - Ahhoz, hogy ütőképes maradj, eredményeket kell elérned, a BL és az EL között pedig hatalmas a különbség. Egy top-csapatnak az, ha nem kerülnek a BL-be, a kieséssel egyenértékű. Már a szezon kezdete előtt is a harmadik helyben reménykedtem, de ne felejtsük el, hogy ez még csak a selejtező. Még nem kerültünk be a BL főtáblájára. Hatalmas szenvedések árán, de idáig már eljutottunk. 

Az Allegri-kérdés - Szerdán beszélek Allegrivel, mert holnap nem lesz elérhető, valamint holnap ünnepeljük a Milan első európai kupáját is. Kiderítem, mik a tervei, aztán az elnök úrral kiegészülve döntünk az edző gondolatait figyelembe véve: mindenesetre a klub pozíciója világos.

Reformok - A játékosok száma a keretben mostanra 25 lehet. Valójában kéne egy kapcsolatnak lenni az UEFA és a nemzeti ligák szabályzatai között, kezdve például a pénzügyi fair-play-jel. Egy 18 csapatos bajnokság? Angliának, Spanyolországnak és Franciaországnak 20 csapatos. Nem látok ebben semmi rosszat. Nem hiszem, hogy bárki is a csökkentés mellett szavazna a Serie A-ban. Nehéz lenne többséget elérnie.

Adók - A különleges olasz termékadózási rendszer nélkül pluszban lennénk, ami szerintem egy nappali rablás, hiszen egy másik európai országban sem található meg.

Rasszizmus - Az edzővel szemben ültem éppen és több tucat szurkolót láttam, akiket a rendőrök tartottak vissza. Rasszista szlogeneket kiáltoztak...

forrás: azzurri.co.hu