Recent comments

Friss Hírek

Vergara: Mindent meg akarok nyerni a Milannal

Jherson Vergara, aki hamarosan hivatalosan is a Milan játékosa lesz,  elárulta, hogy miért választotta a Milant és ki a példaképe.


A hivatalos bejelentés ugyan még nem történt meg, de szinte már biztosra vehető, hogy a Milanban folytatja pályafutását a Deportes Quindio kolumbiai védője, Jherson Vergara.

A 19 éves középhátvéd ma érkezett Milánóba, hétfőn átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon majd aláírja szerződését.
 
Vergara nyilatkozatában elárulta, hogy miért is a Milant választotta, majd szót ejtett Mario Yepesről és Cristian Zapatáról, a csapat jelenlegi két kolumbiai védőjéről.

“A karrierem szempontjából nagyon fontos hogy itt lehetek. Ez egy nagy lehetőség. Miért döntöttem úgy, hogy a Milanban folytatom? Azért választottam a Milant, mert ez a klub a világ legsikeresebb csapata és szeretnék részese lenni a Milan történelmének, akár csak olyan legendák, mint Paolo Maldini” – mondta Vergara a Sky Sport 24-nek.

“Erős és gyors védő vagyok. A példaképem? Az én példaképem Mario Yepes. Már beszéltem Cristian Zapatával, aki nagyszerű ember és emellett a barátom is. Szeretném megnyerni a csapattal a Scudettót és a Bajnokok Ligáját. Mindent meg akarok nyerni” – fejezte be.

A jelentések szerint a Milan 2 millió eurót fizetett a kolumbiai középhátvédért. Így tehát Vergara a csapat második nyári szerzeménye, hisz még januárban bejelentették Riccardo Saponara nyári érkezését.

forrás: acmilan.hu