Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Végre oda figyeltünk

Fontos meccset nyert meg a Roma Palermóban annak köszönhetően, hogy a mérkőzés utolsó pillanatáig koncentráltan játszott a csapat.

"Tetszett, hogy jó hozzáállással és végig tartó koncentrációval játszottunk egy igen erős csapat ellen, amelyik ráadásul a hazai közönség előtt mindig igen jól szerepel."- kezdte az edző.

"A gól egy remek akció végén született és ezzel sikerült három pontot szereznünk. A védelmünk nem csak négy emberből áll, sokkal inkább az egész csapatból, akik mind megtették azt, amit kellett. Hogy Daniele De Rossi olyan lenne, mint Javier Mascherano? Ha azt vesszük, amikor a Juventus ellen belső védőt játszott. Amikor olyan játékosod van, mint Daniele, aki kiemelkedik a mezőnyből, akkor őt bárhol szerepeltetheted, bár szerintem a legjobb hely számára továbbra is a középpálya."

Az első órában a Roma akarata érvényesült a mérkőzésen, azonban a meccs végére feltámadt a hazai csapat és közel kerültek az egyenlítéshez, azonban a Romának sikerült megtartania sovány előnyét.

"Ez az egyik legnehezebb stadion a Serie A-ban és mi tudtuk, hogy nehéz percek várnak ránk. A statisztikák is azt mutatták, hogy a második félidőben lesznek gondjaink, de persze minden mérkőzést egyesével kell figyelembe venni. Ezt a meccset is sokkal előbb megnyerhettük volna már."



asroma.hu