Recent comments

Friss Hírek

Matri: Még mindig nyitott a bajnokság


Alessandro Matri szeretné, ha csapata nyerne a Genoa otthonában. A 27 esztendős futballista eddig 10 gólt szerzett a szezonban s szeretné növelni góljai számát a Luigi Ferrarisban is. Egyre közelebb van a Juve zsinórban második idegenbeli találkozója, a csatár pedig a Sky-nak adott interjújában elemezte a soron következő összecsapást.
„Van egy kis szomorúság az elmúlt napok miatt, de tisztában vagyunk azzal, hogy mindent beleadtunk. Továbbra is nagyon pozitív szezonunk van. Két ponttal vagyunk lemaradva a Milantól és a bajnokság nyitottabb, mint valaha. Mindig is a Scudetto megnyeréséről álmodoztunk s a szezon végén igyekszünk megvalósítani ezen álmunkat.”
A sorozatos döntetlenek okán a támadók váltak a kritikusok célpontjává, s az egykori Cagliari játékos szerint a csatároknak létfontosságú szerepük van a kidolgozott helyzetek kihasználásában.
„Minden héten azon dolgozunk, hogy készen álljunk. Nem örülök a kritikáknak, de ezek a dolgok csak ösztönöznek minket. Rengeteg gólt lőttek a középpályások, hiszen a rendszernek köszönhetően több lehetőségük van támadni, így az érdem az övék. Az elmúlt meccseken, a szakvezető sokat cserélgette a támadóerőt. Mindig a héten elvégzett munka alapján dönt, de nem hagyja figyelmen kívül az aktuális ellenfelet sem. A Genoa elleni hazai mérkőzésen két gólt is szereztem, remélem, ideális választás leszek a találkozóra…”
Habár Conte jelöli ki a kezdőcsapatot, nem ő lesz a kispadon.
„Az igazat megvallva, mindannyiunkat meglepett a kiállítása. Nem úgy tűnt, mintha sokat reklamált volna. Azonban a vasárnapi teljesítményünk a héten elvégzett munkánktól függ és az edzéseken Conte dolgozott velünk.”
juventushungary.hu