Recent comments

Friss Hírek

Van Basten: Allegri alapos, Conte fanatikus


Marco van Basten, az AC Milan legendás csatára volt csapata kedd esti Juventus elleni Olasz Kupa-elődöntője kapcsán összehasonlította Massimilano Allegrit, a milánóiak vezetőedzőjén Antonio Contéval, a torinóiak mesterével.
„Massimilianót ismerem, találkoztam már vele néhányszor, és nagyon jó edzőnek tartom, tökéletes szakmai felkészültséggel. Conte ugyanakkor igazi fanatikusnak tűnik számomra, nagyon jól tudja lelkesíteni csapatát, amely érte játszik” – mondta Van Basten, aki 1987 és 1995 között játszott a Milanban. A két csapat kupapárharcának első felvonását a Juventus 2–1-re megnyerte Milánóban.
A holland, aki a nyártól a Heerenveen vezetőedzője lesz, úgy véli, a Milan a Bajnokok Ligájában hazai pályán  meg tudja szorongatni a Barcelonát, de a párharcnak a katalán csapat az esélyese. Van Basten nem ment bele a Zlatan Ibrahimoviccsal történt összehasonlításába: „mindketten csatárok voltunk/vagyunk, és a Milan jobb korszakában szerepeltünk a klubnál. Azért kap kiemelt figyelmet, mert ő rúgja a gólokat, velem is így volt."
NSO.hu