Recent comments

Friss Hírek

Milan: Van Bommel maradna


Mark van Bommel ügynöke, Mino Raiola kijelentette, nagy esély van arra hogy a holland középpályás meghosszabbítsa a nyáron lejáró szerződését.
Továbbra is kérdéses Mark van Bommel jövője a Milannál, miután a nyáron lejár a szerződése. Állítólag Adriano Galliani és Ariedo Braida már azon dolgozik hogy tető alá hozzák a nyáron lejáró szerződésű játékosok hosszabbítását. Várhatólag április-május környékén születhet meg a megegyezés, hogy végül ki fog maradni, és ki hagyja el a csapatot.
Mark van Bommel ügynöke – aki többek között Ibrahimovic, Robinho és Balotelli képviselője is – elmondta, ha a Milan vezetősége felajánlja a szerződéshosszabbítás lehetőségét, azt vélhetően elfogadja majd a holland játékos. “Úgy gondolom, hogy a klub vezetősége szerződés hosszabbítási lehetőséget kínál majd fel Marknak. A jelenlegi helyzet szerint Van Bommel még maradni szeretne Olaszországban. Viszont ha nem sikerül megállapodni a klubbal akkor Mark visszatérhet hazájába, Hollandiába. Többek között a PSV lenne az első választás – mint jövőbeli klub – attól függetlenül hogy a holland klub kvalifikálja-e majd magát a Bajnokok Ligája 2012-2013-mas idényére.”
Van Bommel még 2011. januárjában érkezett a Milanhoz a Bayern Münchentől, és azóta már egy Scudetto és egy Olasz szuperkupa is a vitrinjébe került.
acmilan.hu