Recent comments

Friss Hírek

Vucsinics: Elszántság és alázat


Gólpasszok, meghatározó lépések, folyamatos jelenlét, alázat a csapatért, s az ellenfél megkeserítése. Ez Mirko Vucinic, egy igazi klasszis.
A montenegrói volt a hosszabbítás főszereplője, miután az ő góljával egyenlített ki a csapat a Milan ellen. Először igyekezett csapattársait helyzetbe hozni, végül pedig egy csodagóllal vette be Amelia kapuját. Egy erőteljes jobblábas távoli lövés, ezzel jutatta tovább csapatát a Coppa Italia-ban.
„Néha képes vagyok ilyesfajta lövésekre is. Szerencsére ez ma este is összejött…”
Néhány héttel ezelőtt mindenki kételkedett képességeiben: „Ezelőtt is jól játszottam, csak a gólok nem jöttek. Most azonban jönnek, habár nem ez az elsődleges szempont. A legfontosabb, hogy a csapat pozitív eredményeket érjen el. A ma este legfontosabb eredménye a döntőbejutás volt. Ezt akartuk elérni, ahogyan a szurkolóink is.”
A mérkőzés könnyűnek tűnt, aztán a Milan felébredt „és némi nehézséget okozott nekünk, különösen a labdatartásával. De az erőszakosságunknak, az elszántságunknak, a szurkolók biztatásának, és az alázatnak köszönhetően sikerült kiharcolnunk a győzelmet. Láthatták, hogy csatáraink és a középpályásaink mennyit mozogtak. A hosszabbításban sem voltunk elfáradva.”
Most azonban egy vasárnapi Inter elleni derbi vár a torinóiakra: „A ma esti mérkőzés sokat kivett belőlünk és a soron következő sem lesz másabb. Mikor valaki az Interrel játszik, tisztában van azzal, hogy egy remek csapattal néz szembe, aki ellen mindent bele kell adni.”
juventushungary.hu