Recent comments

Friss Hírek

Conte: Okosnak kell lennünk


A Bianconeri nagyon fontos győzelmet aratott az ősi rivális Inter ellen, amelynek hála a bajnoki álmok tovább élnek. A csapat a győzelemmel a Juventus Stadiont megtöltő szurkolóknak és Antonio Conténak is nagy örömet szerzett.
A csapat edzője könnyeivel küszködve, egy különleges személynek ajánlotta a győzelmet.
“Tegnap elvesztettem a nagynénémet. Ő olyan volt számomra, mintha az anyukám lett volna. Nagyon nehéz  volt, de tudom, hogy ő onnan fentről fog figyelni engem.”
A meccs végén a Bianconeri edzője a mérkőzés alatt végbemenő fejlődésről is ejtett néhány szót.
“Győznünk kellett, a Milan eredményétől függetlenül. Örömet akartunk szerezni a szurkolóinknak, mivel ez Olaszország derbije. Egy nagyszerű csapattal néztünk szembe, és őszintén szólva nehéz elhinni a tabellán elfoglalt pozíciójukat.”
„Az első félidőben kellemetlen perceket okoztak, és ezért a szünetben elmondtam a srácoknak, hogy átállunk a 3 védős rendszerre. Nem tudom, hogy ez a változtatás döntő volt-e, de pont egybeesett a fordulóponttal.”
„Egy jó bajnokságot futunk, ezért mindenképpen meg kell dicsérnem a csapatomat, de ugyanúgy a Milant is, akik egy kemény csapatot alkotnak, akik képesek átlendülni a sérülések okozta nehézségeken is. A bajnoki cím az ő kezükben van, így okosnak kell lennünk, és minden adandó alkalmat ki kell használnunk.”
„Del Piero? Most nagyszerű formában van, és az elmúlt két meccsünkön meghatározó volt. Az ő tapasztalata és tudása létfontosságú a szezon ezen szakaszában.”
juventushungary.hu