Recent comments

Friss Hírek

Milan: Boateng játszhat a Roma ellen


Kevin-Prince Boateng pályára léphet a szombati AS Roma elleni rangadón, miután felépült sérüléséből, és készen áll a játékra.
Boateng legutóbb az Arsenal elleni 4-0-ra megnyert Bajnokok Ligája mérkőzésen lépett pályára, amikor kisebb combsérülést szedett össze – azonban most már készen áll a hétvégi AS Roma elleni rangadóra.
A piros-feketék szombat este 18:00-kor lépnek pályára az AS Roma ellen a San Siro stadionban. Boateng játéka nagyon fontos a csapat számára, hiszen nagyon sok a sérült a középpályán. A ghánai játékos tehát a támadó-középpályás pozíciót visszaveszi Urby Emanuelsontól, aki kiválóan szerepelt az elmúlt mérkőzéseken.
A Milannews.it értesülései szerint Alessandro Nesta is alkalmas lesz a játékra. Ugyanakkor Zlatan Ibrahimovic és Thiago Silva játéka nem biztos, Clarence Seedorf elővigyázatosság szempontjából kihagyhatja a találkozót. Állítólag Robinho csak a Barcelona elleni mérkőzésre térhet vissza, ami azt jelenti hogy Stephan El Shaarawy vagy Maxi Lopez lehet a társa Ibrának a csatársorban, abban az esetben ha a svéd játékos vállalja a játéko
acmilan.hu