Recent comments

Friss Hírek

Milan-Barcelona: A két csapat kerete

A Milannál még mindig Thiago Silva sérülése a téma. Adriano Galliani szerint “a Milan mindig a legjobb felállásban küzd meg az elenfeleivel, nem vehetünk félvállról meccseket, sem a BL-ben, sem a bajnokságban, sem a kupában, nálunk ez elvi kérdés”. A védő egy hónapot hagy ki, azaz a barcelonai negyeddöntő-visszavágón sem játszhat a BL-ben. Massimiliano Allegri vezetőedző vállalta a felelősséget, de Galliani nem neheztel rá, úgy érzi, az ilyesmi benne van a pakliban. “Tudtuk, hogy vannak gondjai, de végigcsinálta a bemelegítést, ahogy a többiek is. Úgy tűnt, minden rendben, aztán mégis megtörtént a sérülés. Azt persze senki sem tudja, hogy Ibrának is hátfájdalmai voltak, és kimaradhatott volna, de akkor lehet, hogy meg sem nyertük volna a meccset. Az edzőre kell bízni, hogy kockáztat vagy nem, nem kell ezt túlragozni.”


Jó hír viszont, hogy Nesta, Robinho és Maxi Lopez is készen áll a szerda esti nagy harcra, míg Abate a Nou Campban, a második meccsen már Allegri rendelkezésére áll.




A Milan kerete: Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.





Az FC Barcelona kerete: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fabregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Affelay, Cuenca, Muniesa, Montoya, Olazábal és Cristian Tello.
A keret érdekessége, hogy Ibrahim Affelay is bevethető állapotban van és tagja is a 21 fős keretnek. Nem érkezett meg viszont a brazil Adriano, aki sérüléssel bajlódik.
acmilan.hu