Recent comments

Friss Hírek

Guidolin: Nem lépett velem kapcsolatba senki


Francesco Guidolinnál betelt a pohár. Az Udinese mestere megelégelte az olasz sajtó Ranieri távozása után indított pletykahadjáratát, s úgy döntött személyesen foglal állást a személyét érintő kérdésekben. Az 56 éves szakember igyekezett a lehető legegyértelműbben nyilatkozni, s rövidre zárni minden abbéli értesülést, miszerint már elkötelezte magát, akár közvetítőn keresztül is az Inter együtteséhez.

"Mostantól nem akarok többet foglalkozni ezzel a dologgal.
Egyes egyedül a csapatomra szeretnék koncentrálni.
Nem lépett velem kapcsolatba senki és nincs senki, aki ügyeimet képviselné.
Mivel nincs ügynököm, így ha valaki szeretne tárgyalni velem, személyesen kellene megkeressen.
Mai napig senki sem kezdeményezett találkozót." - összegzett a Friuliani mestere.

Mivel Stramaccioni előre borítékolhatóan csak a szezon végéig tölti majd be a vezetőedzői pozíciót a Nerazzurri felnőtt csapatánál, így jópár hír, s köztük számtalan kacsa is szányra kél majd vélhetően a következő hetek, hónapok során.
Ha ezeket előre megszűrendő, némiképp szűkíteni szeretnénk a jelöltek listáját, úgy kijelenthetjük, hogy jelen állás szerint alapvetően 4 (+ 1) tréner kandidál eséllyel a milánóiak kispadjára; Fabio Capello, Marcelo Bielsa, André Villas-Boas, illetve a Moratti által leginkább preferált Josep Guardiola. Cáfolata ellenére Guidolint pedig, azért csak meghagynánk + 1 opciónak, túl régóta tart már ahhoz Morattival közös násztánca, hogy ne legyen némi alapja legalább a sajtó zugolódásának.
A végső befutóról leginkább a fekete-kékek Presidentéjének pénztárcája dönthet majd, aki két évnyi kísérletezgetés után talán újra felismerte, van amin nem érdemes spórolni.
azzuri.blog.hu