Recent comments

Friss Hírek

Rossi 20 millió alatt nem eladó


Giuseppe Rossi ügynöke elmondta a sajtónak, hogy bármelyik klubnak, amelyik a Villareal csatára iránt érdeklődik, legalább 20 millió eurós vételárral kell számolnia.
Az olasz válogatott csatárt egyre gyakrabban emlegetik az Interrel kapcsolatban, és ügynöke Federico Pastorello elmondta, hogy a játékos jól érezte magát a Parmánál és szívesen visszatérne az olasz bajnokságba.
Azonban Pastorello figyelmeztette is a Nerazzurrit, hogy nem lesz olcsó a csatár, ugyanis több európai élcsapat is érdeklődik iránta.
„A 15 millió euróról szóló becslések nem helyesek. Legalább 20 millióra lesz szüksége annak, aki meg akarja szerezni Giuseppét.” mondta Pastorello a Paginegiallorosse.it-nek.
„Nagyon ragaszkodik a Villarrealhoz, de sok érdeklődő van – nem csak Olaszországból, külföldi klubok is szeretnék leigazolni.”
„A legjobb játékosok mellet szeretné kipróbálni magár és nyerni akar valamit, de nem akar mindenáron a Bajnokok Ligájában játszani. Szívesen visszatérne Olaszországba.”
Pastorello azt is elmondta, hogy már beszélt a csatárral az olasz fővárosba való igazolásról.
„Már beszéltem Giuseppével a Romáról. És nagyon tetszik neki Luis Enrique filozófiája. Egy nagyszerű csapatuk van.”
Rossi jelenleg térdműtéte után lábadozik, de bízik benne, hogy minél hamarabb visszatérhet, hogy ott lehessen a 2012-es Európa bajnokságon.

olaszfoci.hu