Recent comments

Friss Hírek

Milan-Roma: A két csapat kerete

Ahogy arra számítani lehetett a címvédő, első helyen álló Milan a szombati Roma elleni rangadón újra számíthat Kevin-Prince Boatengre, Alessandro Nestára és Mark Van Bommelre. Gondok  a csatároknál vannak a hazai keretben. 


Boateng eddig alig játszott 2012-ben sorozatos hát és izom sérülései miatt, azonban most ismét visszatérhetett a Rossoneri keretébe. A ghánai középpályás mellett Nestára és Van Bommelre is újra számíthat Allegri, azonban még így is sok hiányzóval kell számolnia.  Maxi Lopez, Alexandre Pato, Pippo Inzaghi, Rodney Strasser, Ignazio Abate, Antonio Cassano és Mathieu Flamini továbbra sem épültek fel. 



A balhátvéd  Luca Antonini eltiltás miatt hagyja ki a szombati találkozót.
Igazi gondok a csatárposzton lehetnek: Stephan El Shaarawy és Zlatan Ibrahimovic lett nevezve csak a rangadóra.

A Milan  kerete: Abbiati, Amelia, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Carmona, Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic 



A Roma változatos heteken van túl, de az utóbbi két fordulóban kiküzdött két 1-0-s - a Palermo és a Genoa elleni - győzelmével a mérlege inkább a pozitív oldal felé hajlik. Ennek ellenére nehéz lenne esélyesként kezelni a Farkasokat, akik idegenben az előző hat meccsükből csak egyetlen egyet, az említett palermóit tudták megnyerni.
Ráadásul az egyébként sem túl stabil védelemmel további gondjai lehetnek Luis Enriquének, mivel a hétfői mérkőzésükön Heinze csípősérülést szenvedett, amikor edzett a héten, akkor is a többiektől külön, így a rég kidőlt Burdisso és a szintén sérült Juan hiányában a 22 éves Kjaer maradhat az egyetlen bevethető klasszikus belső védő. Ha Heinze nem tudja vállalni a játékot, akkor valószínűleg De Rossi kerül a hátsó sor közepére, biztosítandó a rutint és a keménységet.




A Roma kerete: Borini, Cicinho, Curci, De Rossi, Gago, Heinze, Kjaer, Krkic, Lamela, Marquinho, Osvaldo, Perrotta, Pigliaceli, Pjanic, Rosi, Simplicio, Stekelenburg, Taddei, Totti, Josè Angel.
Visszatért Heinze, Kjaer és Totti is. Juan, Nicolas Burdisso, Marco Cassetti és Greco nincs a keretben.
A mérkőzés játékvezetője Paolo Silvio Mazzoleni lesz.
acmilan.hu