Recent comments

Friss Hírek

Zanetti: Maximális koncentrációra lesz szükség


Az Internazionale argentin klasszisa csapata torinói kirándulása előtti utolsó sajtótájékoztatóján kitért a Nerazzurri jelenlegi helyzetére, valamint természetesen nem habozott dicsérni vasárnapi riválisukat, illetve a Bianconeri fiatal mesterét sem. És azt is kijelentette, hogy ő minden esetben alárendelné magát az alakulata érdekeinek.
A 38 esztendős labdarúgó a legfrissebb nyilatkozatában úgy fogalmazott:
"Antonio Conte hihetetlen alaposan felkészíti a tanítványait minden egyes mérkőzésükre, ami nyilván ellenünk sem lesz másképpen, tehát a találkozó elejétől a végső hármas sípszóig maximális koncentrációval kell összpontosítanunk, ez nem kérdéses. Hét éve nem volt olyan szezonunk, hogy legalább egy trófeát ne emelhettünk volna a magasba, ám sajnos idén nem sikerülhet már egyetlen sorozatot sem megnyernünk, így lezárult az életünkben egy nagyon szép korszak. Viszont mi az összes kupánkért elképesztően sokat dolgoztunk, ezért jogtalannak vélem az olyan szurkolói támadásokat, amikor egyes egyesületek szimpatizánsai azt állítják: nem szolgáltunk rá ezekre a gyönyörű eredményekre."
Újságírói kérdésre beszélt a jövőjéről ugyancsak a védőként és középpályásként egyaránt bevethető játékos:
"Ha a gárdám arra kér, én rögtön, habozás nélkül félreállok. Ennek ellenére egyelőre még érzek magamban elég erőt a folytatáshoz, így szeretnék maradni Milánóban, és fontos szerepkört betölteni, hasznos feladatokat ellátni az Internél a következő időszakban."
A fekete-kékek vezetőségét a drukkerek részéről, s a média irányából szintén sok támadás éri a keret átlagéletkora miatt. Azonban aligha a csupa szív Javier Zanettire panaszkodnak ilyenkor a kívülállók, mivel manapság is együttese egyik húzóembere Pupi, aki egyébként 1995 óta erősíti a Nerazzurrit, és 1999-ben már ő volt a klubja kapitánya, ahol közel 800 megvívott meccsével abszolút csúcstartó.
azzuri.blog.hu