Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Ibra fantasztikusan játszott


Massimiliano Allegri elégedett a Milan Roma elleni teljesítményével, de elmondta nem valószínű, hogy védője Thiago Silva felépül a hétkőzi Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre.
A brazil hátvéddel már a bemelegítésnél is probléma volt, majd alig 10 perccel a kezdősípszó után sántítva hagyta el a pályát – csapata végül nélküle is megnyerte a találkozót 2-1-re.
„Kockáztattam, amikor beállítottam Thiago Silvát, és mi lett az eredménye. Valami baj van a combjával és kizártnak tartom, hogy szerdára rendbe jön a Barcelona elleni meccsre.” mondta az olasz taktikus.
„Nagyon jó első félidőt játszottunk, de gólt kaptunk az egyetlen támadásból, amit a Roma indított. A második félidőben úgy léptünk pályára, hogy mindenképp fordítanunk kell és sikerült is.”
Zlatan Ibrahimovic kétszer is eredményes volt: előbb büntetőből, majd Maarten Stekelenburgon átemelve a labdát, az üres kapuba lőtte azt.
„Ibra fantasztikusan játszott. Szerintem ott van a világ legjobb játékosai között. Daniele Bonera is remekel, mindig készen áll, amikor hívom.”
A Rossoneri megerősítette vezető helyét a Serie A-ban, most azonban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére kell koncentrálniuk, ahol a címvédővel találkoznak.
„A világ legjobb csapata ellen játszunk. Két lehetőségünk van: beállunk védekezni és kontratámadásokból próbálunk gólt szerezni, ami nagyon nehéz, vagy úgy lépünk pályára, hogy mindent beleadunk, ahogy a San Siroban mindig is szoktuk.”
olaszfoci.hu