Recent comments

Friss Hírek

Inter: Bielsa a favorit


Egyelőre nem eldöntött tény, hogy ki veszi át a hétfőn menesztett Claudio Ranieritől az olasz Internazionale labdarúgócsapatát. Az olasz sajtó szerint Marcelo Bielsa a klubelnök, Massimo Moratti favoritja, míg alternatívaként André Villas-Boas, illetve Cesare Prandelli neve vetődött fel.
Amint arról tegnap már beszámoltunk, Moratti név szerint is megemlítette Bielsát – igaz, több szakember társaságában –, és dicsérte kivételes képességeit: „nekünk színes egyéniségek kellenek, olyan őrültek, mint amilyen például ő”.
Sőt egyenesen a jelen kor két legnagyobb edzőzsenijéhez, Pep Guardiolához és José Mourinhóhoz hasonlította, miszerint nevezett trióról „csak jókat” lehet hallani.
Moratti már tavaly nyáron udvarolt Bielsának, de hiába a kecsegtető ajánlat Milánóból, a szakember akkor már szavát adat a bilbaói elnöknek, Josu Urrutiának. Viszont az idén nyáron Bielsa ismét tárgyalási helyzetbe kerül.
Az olasz sajtó szerint amennyiben nem jönne létre a megegyezés, az angol Chelsea-től távozó André Villas-Boas, illetve az olasz válogatottat szövetségi kapitányként irányító Cesare Prandelli lehet a következő lépés.

NSO.hu