Recent comments

Friss Hírek

De Laurentiis: A döntő remek futball fesztivál lesz


Aurelio De Laurentiis szerint a Napoli – Juventus Coppa Italia döntő túl nagy mérkőzés ahhoz, hogy Rómában kerüljön megrendezésre. A Napoli első embere szerint Párizsban, vagy Londonban kellene rendezni a finálét.
„Az egész világ Rómában fog összeseregleni. Egy nagy stadionba menni mindig izgalmas dolog, de majd meglátjuk, hogy az Olimpico megfelelő helyszín lesz-e.”, mondta Laurentiis a Radio Marte-nak. „Annyit mondhatok, hogy hiába van még csak március, már nem lesz elég hely.”
Az Olasz Szuperkupa döntőt Pekingben játszották, így elképzelhető lenne, hogy a Coppa Italia döntőjét is a félszigeten kívül rendezzék meg. A római Stadio Olimpicoba egyébiránt 72.481 ember fér el.
„Most még Rómában játszunk, de ez a döntő lehetett volna Milánóban, Párizsban, vagy Londonban is. A Juventus elnöke, Andrea Agnelli és én hétfőn fogjuk megbeszélni a döntő helyszínét és a jegyárakat. Senkit sem akarunk kint hagyni, de egy kis szervezettséggel elkerülhető a jegyüzérkedés. Arra kérném a Napoli szurkolókat, hogy továbbra is igényeljenek szurkolói kártyát. Eddig ellene voltam, de az az igazság, hogy szükség van rá, főleg az ilyen mérkőzéseken. Tudom, hogy a két klubnak összesen 150.000 körüli regisztrált szurkolója van, és ez problémát jelenthet. A fontos meccsek mindig problémákat gerjesztenek, még egy Milan – Barcelona is. A döntő, mindazonáltal, remek futball fesztivál lesz, mely a barátság és a sport jegyében fog zajlani.”
juventushungary.hu